Самокат трюковий Hipe H6 BRaw/Green

Кількість
Світовий лідер
з виробництва
дитячих велосипедів
Артикул: 250837
Знайшли дешевше? Знизимо ціну! 8490 грн.
7690 грн.
Опис товару
Трюковий самокат Hipe H6 - новий безкомпромісний трюковий самокат для стрітового катання, розрахований для райдерів зростом понад 170 см.

Модель 2021-го року отримала систему компресії SCS, яка поширена в професійних трюкових самокатах, оскільки вона максимально стійка до стрибків і важких приземлень. Хоча вона має велику вагу, вона безвідмовна при постійному виконанні drop-in, backflip, і бар спинів. Компресія у зв'язці з високоміцним Т-подібним кермом з CrMo сталі без пропилу, дає максимально можливе стиснення з усіх, рульова колонка інтегрована і робить самокат легшим, а промислові зносостійкі підшипники і не вимагають постійного обслуговування.

Легка алюмінієва вилка цільної (моноблочної) конструкції не має зварних швів, що унеможливлює утворення тріщин після тривалих і постійних навантажень, як це буває у випадку зі сталевими.Міцні спицеві алюмінієві колеса діаметром 110 мм - це універсальне рішення, що поєднує максимальну міцність, плавність ходу і накат. Вони виконані на кованій алюмінієвій маточині з використанням зносостійкого поліуретанового покриття жорсткістю 88А, що забезпечує високий рівень зчеплення та контролю. Якісні підшипники класу АВЕС 9 мають можливість обслуговування, оскільки оснащені знімними пильовиками.

Матеріал деки, як у більшості подібних моделей – це високоякісний авіаційний алюміній. Хоча такий метал складніше піддається обробці, результат такої деталі вражаючий, саме тому його використовують для формування деки під трюковий самокат. Він міцний та легкий, має високі показники пружності, плинності та міцності. Плоське дно деки полегшує ковзання по перешкодах, що є перевагою для використання в стріті, а плоский заварений блантспейс уможливлює ковзання на передній частині. Змінні дропаути додають ремонтопридатності деке, уможливлюючи їх заміну після зносу або поломки. Шия коробчастої форми із посиленням.